Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergara 420 Man Ser
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Leoz verovert de bal door een tackle van achteren. Leoz geeft een lange en hoge pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barreto onderschept slim de pass. Centurión rent richting de bal. Centurión passt de bal zonder na te denken. Irala is nu in balbezit. Irala draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Samaniego rent richting de bal. Samaniego passt de bal met de wreef. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Plá rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Monges rent richting de bal. Monges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 42%, Man Ser 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergara 420 - Man Ser 0:0

48e minuut.
Samaniego rent richting de bal. Samaniego passt de bal met de wreef. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala verovert de bal door een tackle van achteren. Irala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - Man Ser 1:0

55e minuut.
Da Silva met een sublieme pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferreiro. Ferreiro krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Centurión zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Samaniego rent richting de bal. Samaniego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - Man Ser 2:0

58e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Sanabria speelt de bal door. Araujo rent richting de bal. Samaniego verovert de bal door een tackle van achteren. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Plá is nu in balbezit. Plá passt de bal zonder na te denken. Biedermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irala is nu in balbezit. Irala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - Man Ser 3:0

90e minuut.
Centurión bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión geeft de bal voor. Klungelig pakt Biedermann de bal. Irala rent richting de bal. Irala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 42%, Man Ser 58%.
Vergara 420 - Man Ser 3:0