Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia py3 pececito F.C
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 24
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Morra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola verovert de bal door een tackle van achteren. Espinola passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Arditi is nu in balbezit. Oviedo onderschept slim de pass. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - pececito F.C 0:1

16e minuut.
Wan rent richting de bal. Wan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendonca de bal. Espinola rent richting de bal. Espinola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Klungelig pakt Sandoval de bal. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola schiet op doel. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Araujo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola geeft een lange en hoge pass. Paal! Klungelig pakt Araujo de bal. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rios probeert naar een medespeler te passen. Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft een hoge lob. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry draait met de bal, schiet en ... Carron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval met een sublieme pass. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - pececito F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 63%, pececito F.C 37%.
Olimpia py3 - pececito F.C 0:2

57e minuut.
Wan speelt de bal door. Daar is Arditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arditi geeft de bal voor. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Espinola rent richting de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Araujo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Silvero bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo onderschept slim de pass. Haedo geeft de bal voor. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - pececito F.C 0:3

85e minuut.
Wan passt de bal met de wreef. Paiva rent richting de bal. Paiva met een sublieme pass. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - pececito F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 57%, pececito F.C 43%.
Olimpia py3 - pececito F.C 1:3