Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
General Caballero v.d.f.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dominguez Dibb is nu in balbezit. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho geeft de bal voor. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Albospino onderschept slim de pass. Albospino geeft de bal voor. Daar is Toñanez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bordón geeft de bal voor. Alcaraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas Peña kopt de bal weg. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - v.d.f. 1:0

39e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alcaraz de bal. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vargas Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña onderschept slim de pass. Vargas Peña schiet op doel. Yaluff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - v.d.f. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 39%, v.d.f. 61%.
General Caballero - v.d.f. 2:0

47e minuut.
Doldán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Echeverria komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zapattini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camacho met de inworp. Bordón rent richting de bal. Bordón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zapattini geeft een lange en hoge pass. Toñanez heeft problemen om de bal te vangen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - v.d.f. 2:1

80e minuut.
Yaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluk passt de bal zonder na te denken. Heyn rent richting de bal. Viveros rent richting de bal. Viveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Viveros probeert naar een medespeler te passen. Olmedo heeft problemen om de bal te vangen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel. Figueredo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Viveros passt de bal in één keer door. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel. Toñanez probeert de bal aan de voet te houden. Figueredo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
General Caballero - v.d.f. 2:2

89e minuut.
Daar is Yaluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaluk. Yaluk krijgt een gele kaart. Sandoval roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sandoval kan niet meer verder spelen. Battaglia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 56%, v.d.f. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
General Caballero - v.d.f. 2:2