Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v.d.f. General Caballero
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Viveros probeert naar een medespeler te passen. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Figueredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - General Caballero 1:0

11e minuut.
Toñanez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albospino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Viveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - General Caballero 2:0

17e minuut.
Alcaraz kopt de bal weg. Denis is nu in balbezit. Viveros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas Peña komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viveros is nu in balbezit. Viveros probeert naar een medespeler te passen. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Yaluff trapt de bal weg. Albospino kopt de bal weg. Daar is Heyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas Peña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 61%, General Caballero 39%.
v.d.f. - General Caballero 2:0

56e minuut.
Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis rent richting de bal. Viveros probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - General Caballero 2:1

59e minuut.
Colmán rent richting de bal. Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña passt de bal met de wreef. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carvallo trapt de bal weg van het doel. Denis kopt de bal weg. Echeverria heeft problemen om de bal te vangen. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Denis met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Met opzet legt Carvallo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carvallo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Colmán raakt geblesseerd tijdens het duel. Denis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bordón is nu in balbezit. Bordón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 71%, General Caballero 29%.
v.d.f. - General Caballero 2:1