Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paris san german Páez
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamón verovert de bal door een tackle van achteren. Leguizamón speelt de bal door. Frutos is nu in balbezit. Frutos draait met de bal, schiet en ... Leoz bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Mendonca de bal. Manzoni rent richting de bal. Manzoni probeert naar een medespeler te passen. Frutos rent richting de bal. Frutos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Azucas kopt de bal weg. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Leguizamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamón draait met de bal, schiet en ... Leoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paris san german - Páez 1:0

9e minuut.
Manzoni is nu in balbezit. Manzoni geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bonet de bal onder controle te krijgen. Frutos rent richting de bal. Frutos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frutos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frutos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paris san german - Páez 2:0

40e minuut.
Cano geeft de bal voor. Azucas is nu in balbezit. Azucas passt de bal zonder na te denken. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos haalt uit met een fantastische trap. Leoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paris san german 57%, Páez 43%.
paris san german - Páez 2:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Leoz niet meer kan verder spelen. Filizzola komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Alborno geeft een lange en hoge pass. Dumot controleert de bal met de borst. Dumot passt de bal met de wreef. Jaegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaegli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Poka met de inworp. Galanti is nu in balbezit. Galanti speelt de bal door. Frutos heeft problemen om de bal te vangen. Frutos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Manzoni probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Leguizamón begaat een overtreding. Leguizamón krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Aponte is nu in balbezit. Galanti is nu in balbezit. Jaegli rent richting de bal. Jaegli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paris san german 55%, Páez 45%.
paris san german - Páez 2:0