Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Py guido matias
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Subeldía bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía geeft een hoge lob. Pistilli rent richting de bal. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ardisonne passt de bal met de wreef. Irrazabal heeft problemen om de bal te vangen. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap. Leoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Py - guido matias 0:1

27e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Paniagua rent richting de bal. Subeldía onderschept slim de pass. Alderete is nu in balbezit. Alderete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Trociuk heeft problemen om de bal te vangen. Yambay is nu in balbezit. Yambay geeft een lange en hoge pass. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Py - guido matias 1:1

35e minuut.
Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Py - guido matias 1:2

42e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Alderete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paniagua rent richting de bal. Paniagua draait met de bal, schiet en ... Migliorisi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Py 48%, guido matias 52%.
Olimpia Py - guido matias 1:2

55e minuut.
Grau speelt de bal door. Mereles probeert naar een medespeler te passen. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli schiet op doel. Leoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mereles passt de bal zonder na te denken. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli passt de bal met de wreef. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Py - guido matias 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Py 67%, guido matias 33%.
Olimpia Py - guido matias 1:3