Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambaré hyyrr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Montórfano onderschept slim de pass. Napout heeft problemen om de bal te vangen. Napout geeft een hoge lob. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano geeft de bal voor. Careaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Insaurralde rent richting de bal. Insaurralde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Napout de bal. Barboza is nu in balbezit. Barboza schiet op doel. Escurra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maldonado raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldonado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Artaza kopt de bal weg. Montórfano is nu in balbezit. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - hyyrr 0:1

23e minuut.
Inworp. Careaga met de inworp. Insaurralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lambaré - hyyrr 1:1

35e minuut.
Artaza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbieta met de inworp. Piatti heeft problemen om de bal te vangen. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 62%, hyyrr 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lambaré - hyyrr 1:1

47e minuut.
Montórfano probeert naar een medespeler te passen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Laino rent richting de bal. Laino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano passt de bal met de wreef. Paredes rent richting de bal. Paredes geeft een hoge lob. Ratti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cabañas haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Napout kopt de bal weg. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cabañas heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado speelt de bal door. Urbieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbieta geeft een hoge lob. Escurra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas passt de bal met de wreef. Laino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - hyyrr 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 54%, hyyrr 46%.
Lambaré - hyyrr 2:1