Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soldado de dios david silva
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Orrego is nu in balbezit. Orrego passt de bal met de wreef. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Delorenzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
soldado de dios - david silva 0:1

22e minuut.
Cano met de inworp. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Grillón de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldado de dios 76%, david silva 24%.
soldado de dios - david silva 0:1

56e minuut.
Carissimo passt de bal in één keer door. Inworp. Guerrero met een snelle inworp. Rojas rent richting de bal. Rojas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Orrego heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera rent richting de bal. Hermann is nu in balbezit. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldado de dios 55%, david silva 45%.
soldado de dios - david silva 0:1