Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2de febrero Sam Herefort United f.c.
Normal Tactiek la mother
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chilavert met de inworp. Iturbe rent richting de bal. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2de febrero - Sam Herefort United f.c. 1:0

9e minuut.
Salomón met een snelle inworp. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez passt de bal zonder na te denken. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Román met een snelle inworp. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís maakt een afschuwelijke overtreding. Solís is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Adorno met een snelle inworp. Legal rent richting de bal. Legal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe geeft een lange en hoge pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2de febrero - Sam Herefort United f.c. 2:0

34e minuut.
Figueredo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Esquivel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Adorno heeft problemen om de bal te vangen. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2de febrero 53%, Sam Herefort United f.c. 47%.
2de febrero - Sam Herefort United f.c. 2:0

55e minuut.
Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilavert verovert de bal door een tackle van achteren. Chilavert passt de bal zonder na te denken. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilavert begaat een overtreding. Enriquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominguez Dibb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Otazú geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salomón met de inworp. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Quiñonez bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Quiñonez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Quiñonez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quiñonez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Iturbe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iturbe kan niet meer verder spelen. Blanco komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valdez kan niet meer verder spelen. Stroessner komt het veld opgelopen. Blanco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
2de febrero - Sam Herefort United f.c. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2de febrero 57%, Sam Herefort United f.c. 43%.
2de febrero - Sam Herefort United f.c. 3:0