Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chicos del Barrio pijudos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Coronel passt de bal in één keer door. Añazco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greco. Greco krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Santacruz onderschept slim de pass. Santacruz speelt de bal door. Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Sánchez de bal onder controle te krijgen. Greco rent richting de bal. Greco probeert naar een medespeler te passen. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chicos del Barrio - pijudos 1:0

11e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Añazco verovert de bal door een tackle van achteren. Morán is nu in balbezit. Añazco verovert de bal door een tackle van achteren. Añazco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chicos del Barrio 40%, pijudos 60%.
Los Chicos del Barrio - pijudos 1:0

57e minuut.
Añazco is nu in balbezit. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda passt de bal zonder na te denken. Coronel is nu in balbezit. Coronel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Greco passt de bal met de wreef. López Moreira is nu in balbezit. Met opzet legt Santacruz zijn tegenspeler op de grond. Santacruz krijgt een gele kaart. López Moreira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. López Moreira kan niet meer verder spelen. Valiente komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Godoy trapt de bal weg van het doel. Heyn rent richting de bal. Martinez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martinez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft de bal voor. Morán controleert de bal met de borst. Vysokolán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysokolán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysokolán rent richting de bal. Añazco is nu in balbezit. Añazco haalt uit met een fantastische trap. Morán probeert de bal aan de voet te houden. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Valiente onderschept slim de pass. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente onderschept slim de pass. Añazco is nu in balbezit. Añazco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chicos del Barrio 57%, pijudos 43%.
Los Chicos del Barrio - pijudos 1:0