Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
david silva Sam Herefort United f.c.
Normal Tactiek la mother
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16.8 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann passt de bal zonder na te denken. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera schiet op doel. Filártiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Salomón met een snelle inworp. Monges probeert de bal met de borst te controleren. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Chilavert passt de bal met de wreef. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Román legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olmedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - Sam Herefort United f.c. 1:0

34e minuut.
Olmedo met de inworp. Hermann rent richting de bal. Hermann met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - Sam Herefort United f.c. 2:0

36e minuut.
Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Alvarez met een sublieme pass. Cano is nu in balbezit. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salomón met de inworp. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david silva 47%, Sam Herefort United f.c. 53%.
david silva - Sam Herefort United f.c. 2:0

55e minuut.
Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salomón raakt geblesseerd tijdens het duel. Salcedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Monges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. Debernardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Paniagua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olmedo met de inworp. Hermann is nu in balbezit. Hermann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Salcedo geeft de bal voor. Adorno rent richting de bal. Adorno geeft een hoge lob. Legal is nu in balbezit. Legal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chilavert geeft een hoge lob. Cano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarez. Cano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cano kan niet meer verder spelen. Arévalo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david silva 42%, Sam Herefort United f.c. 58%.
david silva - Sam Herefort United f.c. 2:0