Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soldado de dios Los Chicos del Barrio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Quintana rent richting de bal. Aquino is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Santacruz kopt de bal weg. Martinez is nu in balbezit. Met opzet legt Carissimo zijn tegenspeler op de grond. Martinez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greco met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Orrego rent richting de bal. Santacruz onderschept slim de pass. Santacruz probeert naar een medespeler te passen. Coronel is nu in balbezit. Coronel schiet op doel. Delorenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Roa met een snelle inworp. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
soldado de dios - Los Chicos del Barrio 1:0

39e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda rent richting de bal. Quintana onderschept slim de pass. Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldado de dios 68%, Los Chicos del Barrio 32%.
soldado de dios - Los Chicos del Barrio 1:0

46e minuut.
Salcedo passt de bal met de wreef. Fariña rent richting de bal. Roa is nu in balbezit. Fariña onderschept slim de pass. Fariña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Grillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santacruz met de inworp. Martinez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldado de dios 51%, Los Chicos del Barrio 49%.
soldado de dios - Los Chicos del Barrio 1:0