Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
david silva los tigre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - los tigre 0:1

7e minuut.
Jolay probeert naar een medespeler te passen. Careaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Careaga speelt de bal door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Neffa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dávalos met een snelle inworp. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frutos met de inworp. Hermann met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Debernardi trapt de bal weg. Jolay kopt de bal weg. Klungelig pakt Careaga de bal. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Debernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Careaga onderschept slim de pass. Careaga passt de bal zonder na te denken. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Frutos speelt de bal door. Arce rent richting de bal. Careaga is nu in balbezit. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Frutos rent richting de bal. Frutos passt de bal met de wreef. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - los tigre 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david silva 56%, los tigre 44%.
david silva - los tigre 0:2

63e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Careaga is nu in balbezit. Careaga geeft de bal voor. Villamayor maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - los tigre 0:3

67e minuut.
Daar is Careaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Careaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Careaga krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rojas rent richting de bal. Careaga verovert de bal door een tackle van achteren. Careaga speelt de bal door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Debernardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Careaga kopt de bal weg. Amigo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Debernardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david silva 49%, los tigre 51%.
david silva - los tigre 0:3