Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chicos del Barrio 2de febrero
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artagaveytia met een snelle inworp. Iturbe rent richting de bal. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Otazú ... Strafschop! Coronel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otazú speelt de bal door. Martinez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez Dibb bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel is nu in balbezit. Coronel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Iturbe kopt de bal weg. Roa is nu in balbezit. Artagaveytia begaat een overtreding. Artagaveytia krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Solís heeft problemen om de bal te vangen. Martinez is nu in balbezit. Martinez speelt de bal door. Coronel is nu in balbezit. Coronel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chicos del Barrio 50%, 2de febrero 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Chicos del Barrio - 2de febrero 0:0

55e minuut.
Iturbe is nu in balbezit. Greco onderschept slim de pass. Greco speelt de bal door. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
González is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Morán ... Strafschop! González is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iturbe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chicos del Barrio - 2de febrero 0:1

86e minuut.
Simón geeft een lange en hoge pass. Morán is nu in balbezit. Morán geeft een lange en hoge pass. Simón rent richting de bal. Simón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chicos del Barrio 47%, 2de febrero 53%.
Los Chicos del Barrio - 2de febrero 0:1