Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paraguari soldado de dios
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.8
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Arroyos probeert naar een medespeler te passen. Grillón rent richting de bal. Fadul onderschept slim de pass. Fadul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguari - soldado de dios 1:0

8e minuut.
Arce rent richting de bal. Arce geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arce de bal. Fadul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Grillón geeft een hoge lob. Sapena kopt de bal weg. Carron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernal is nu in balbezit. Bernal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal geeft de bal voor. Sanabria rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Coronel de bal. Salcedo rent richting de bal. Salcedo speelt de bal door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paraguari - soldado de dios 1:1

23e minuut.
Galaverna onderschept slim de pass. Carron is nu in balbezit. Galaverna onderschept slim de pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguari - soldado de dios 2:1

36e minuut.
Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego geeft een hoge lob. Arroyos kopt de bal weg. Fadul is nu in balbezit. Fadul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arroyos kopt de bal weg. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadul rent richting de bal. Fadul haalt uit met een fantastische trap. Delorenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguari 42%, soldado de dios 58%.
paraguari - soldado de dios 2:1

64e minuut.
Orrego passt de bal zonder na te denken. Galaverna rent richting de bal. Galaverna passt de bal in één keer door. Elizeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizeche geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grillón kopt de bal weg. Elizeche rent richting de bal. Elizeche speelt de bal door. Fadul rent richting de bal. Fadul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguari 40%, soldado de dios 60%.
paraguari - soldado de dios 2:1