Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
david silva Los Chicos del Barrio
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Esquivel passt de bal in één keer door. Hermann is nu in balbezit. Hermann passt de bal met de wreef. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Báez met een snelle inworp. Klungelig pakt Aranda de bal. Hermann rent richting de bal. Aranda onderschept slim de pass. Aranda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - Los Chicos del Barrio 1:0

20e minuut.
Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dávalos de bal onder controle te krijgen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aquino rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - Los Chicos del Barrio 2:0

23e minuut.
Santacruz rent richting de bal. Cano rent richting de bal. Cano passt de bal zonder na te denken. Coronel rent richting de bal. Coronel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
david silva - Los Chicos del Barrio 2:1

41e minuut.
Greco met een sublieme pass. Santacruz rent richting de bal. Santacruz passt de bal met de wreef. Coronel is nu in balbezit. Coronel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coronel rent richting de bal. Martinez rent richting de bal. Coronel is nu in balbezit. Coronel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david silva 49%, Los Chicos del Barrio 51%.
david silva - Los Chicos del Barrio 2:1

60e minuut.
Amigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roa onderschept slim de pass. Roa geeft een hoge lob. Santacruz is nu in balbezit. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david silva 50%, Los Chicos del Barrio 50%.
david silva - Los Chicos del Barrio 2:1