Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sam Herefort United f.c. soldado de dios
la mother Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Orrego rent richting de bal. Figueredo onderschept slim de pass. Figueredo met een sublieme pass. Daar is Legal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Román rent richting de bal. Quintana maakt een afschuwelijke overtreding. Román is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salcedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arce probeert de bal met de borst te controleren. Legal rent richting de bal. Legal schiet op doel. Delorenzi bokst de bal weg.

19e minuut.
Carron probeert de bal met de borst te controleren. Adorno is nu in balbezit. Met opzet legt Carron zijn tegenspeler op de grond. Carron krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Coronel heeft problemen om de bal te vangen. Coronel passt de bal met de wreef. Arce is nu in balbezit. Legal onderschept slim de pass. Legal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Paniagua kan de bal niet met de borst controleren. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo passt de bal met de wreef. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Filártiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chilavert verovert de bal door een tackle van achteren. Chilavert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arce de bal. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sam Herefort United f.c. 46%, soldado de dios 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sam Herefort United f.c. - soldado de dios 0:0

48e minuut.
Delorenzi trapt de bal weg van het doel. Salcedo kopt de bal weg. Arce is nu in balbezit. Legal verovert de bal door een tackle van achteren. Legal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chilavert geeft een lange en hoge pass. Legal rent richting de bal. Legal met een sublieme pass. Figueredo rent richting de bal. Figueredo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delorenzi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Salomón passt de bal met de wreef. Figueredo is nu in balbezit. Coronel rent richting de bal. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sam Herefort United f.c. 35%, soldado de dios 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sam Herefort United f.c. - soldado de dios 0:0