Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soldado de dios Sam Herefort United f.c.
Normal Tactiek la mother
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Chilavert geeft een hoge lob. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce is nu in balbezit. Legal onderschept slim de pass. Legal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Legal is nu in balbezit. Legal draait met de bal, schiet en ... Delorenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soldado de dios - Sam Herefort United f.c. 0:1

15e minuut.
Román met de inworp. Salcedo rent richting de bal. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldado de dios 45%, Sam Herefort United f.c. 55%.
soldado de dios - Sam Herefort United f.c. 0:1

47e minuut.
Adorno verovert de bal door een tackle van achteren. Adorno speelt de bal door. Legal rent richting de bal. Legal schiet op doel. Delorenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cañete passt de bal zonder na te denken. Chilavert geeft de bal voor. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legal is nu in balbezit. Legal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldado de dios 53%, Sam Herefort United f.c. 47%.
soldado de dios - Sam Herefort United f.c. 0:1