Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paraguari pijudos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.8
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Canteros probeert naar een medespeler te passen. Diarte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Moreira. López Moreira krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Canteros geeft een lange en hoge pass. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner probeert naar een medespeler te passen. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Diarte met een sublieme pass. Arroyos heeft problemen om de bal te vangen. Arroyos probeert naar een medespeler te passen. Fadul is nu in balbezit. Fadul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguari - pijudos 1:0

27e minuut.
Vysokolán onderschept slim de pass. Vysokolán passt de bal zonder na te denken. Stroessner met een sublieme pass. Fadul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yaluk speelt de bal door. Diarte is nu in balbezit. Diarte met een sublieme pass. Fadul rent richting de bal. Fadul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vysokolán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysokolán passt de bal met de wreef. Aguilera is nu in balbezit. Vysokolán verovert de bal door een tackle van achteren. Vysokolán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paraguari - pijudos 1:1

39e minuut.
Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledesma. Ledesma krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Yaluk geeft een lange en hoge pass. Herrera is nu in balbezit. Fadul verovert de bal door een tackle van achteren. Fadul haalt uit met een fantastische trap. Yambay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguari 54%, pijudos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paraguari - pijudos 1:1

61e minuut.
Zavan is nu in balbezit. Yaluk verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluk speelt de bal door. Fadul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadul schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Yegros rent richting de bal. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal speelt de bal door. Fadul is nu in balbezit. Fadul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguari 53%, pijudos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paraguari - pijudos 1:1