Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia FC zuall
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 13.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Alfonsino kopt de bal weg. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft de bal voor. Lezcano rent richting de bal. Lezcano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia FC - zuall 0:1

36e minuut.
Rioboo heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal in één keer door. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia FC 42%, zuall 58%.
Olimpia FC - zuall 0:1

65e minuut.
Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo passt de bal met de wreef. rent richting de bal. Gomez rent richting de bal. Gomez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal met de wreef. Godoy rent richting de bal. Lezcano rent richting de bal. Lezcano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia FC 47%, zuall 53%.
Olimpia FC - zuall 0:1