Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zuall los carmenses
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Romero kopt de bal weg. Ibarra is nu in balbezit. Brugada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibarra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Zotti probeert naar een medespeler te passen. Brusquetti is nu in balbezit. Brusquetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano schiet op doel. Colmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Napout is nu in balbezit. Napout geeft een lange en hoge pass. Ibarra kopt de bal weg. Zotti rent richting de bal. Zotti schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Alfonsino rent richting de bal. Zotti onderschept slim de pass. Zotti speelt de bal door. Brusquetti rent richting de bal. Brusquetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuall 53%, los carmenses 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuall - los carmenses 0:0

50e minuut.
Jolay verovert de bal door een tackle van achteren. Zotti is nu in balbezit. Brusquetti rent richting de bal. Zotti is nu in balbezit. Zotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alfonsino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jolay met een snelle inworp. Zotti rent richting de bal. Zotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Alfonsino geeft een hoge lob. Inworp. Jolay met de inworp. Zotti is nu in balbezit. Zotti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuall 69%, los carmenses 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuall - los carmenses 0:0