Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los carmenses CLUB 19 DE ABRIL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti onderschept slim de pass. Samudio rent richting de bal. Daar is Zotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los carmenses - CLUB 19 DE ABRIL 1:0

14e minuut.
Haedo Valdez rent richting de bal. Haedo Valdez passt de bal met de wreef. Trinidad is nu in balbezit. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Armele rent richting de bal. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti met een sublieme pass. Samudio rent richting de bal. Samudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zotti speelt de bal door. Jolay is nu in balbezit. Haedo Valdez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jolay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zotti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
los carmenses - CLUB 19 DE ABRIL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carmenses 54%, CLUB 19 DE ABRIL 46%.
los carmenses - CLUB 19 DE ABRIL 2:0

70e minuut.
Klungelig pakt Urbieta de bal. Montórfano is nu in balbezit. Montórfano passt de bal met de wreef. Esgaib rent richting de bal. Esgaib draait met de bal, schiet en ... Nissen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los carmenses - CLUB 19 DE ABRIL 2:1

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen. Montórfano is nu in balbezit. Montórfano met een sublieme pass. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los carmenses - CLUB 19 DE ABRIL 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carmenses 47%, CLUB 19 DE ABRIL 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los carmenses - CLUB 19 DE ABRIL 2:2