Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BaronOz FC Olimpia FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Delorenzi is nu in balbezit. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel passt de bal met de wreef. Riart is nu in balbezit. Riart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel is nu in balbezit. Coronel met een sublieme pass. Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BaronOz FC - Olimpia FC 1:0

32e minuut.
Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haedo. Haedo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Haedo geeft een lange en hoge pass. Jacquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortigoza de bal. Ortigoza geeft een lange en hoge pass. Delorenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mindikowski geeft de bal voor. Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart verovert de bal door een tackle van achteren. Riart draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delorenzi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 45%, Olimpia FC 55%.
BaronOz FC - Olimpia FC 1:0

64e minuut.
Gadea probeert naar een medespeler te passen. Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Krauer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mindikowski met een snelle inworp. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
passt de bal in één keer door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. rent richting de bal. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo met een sublieme pass. Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Saucedo met een sublieme pass. Fadlala rent richting de bal. Fadlala passt de bal met de wreef. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fadlala is nu in balbezit. Godoy onderschept slim de pass. Godoy passt de bal zonder na te denken. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 54%, Olimpia FC 46%.
BaronOz FC - Olimpia FC 1:0