Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wlades fc JAVIER GONZALEZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Denis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saguier speelt de bal door. Alfonsino heeft problemen om de bal te vangen. Alfonsino draait met de bal, schiet en ... Jolay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - JAVIER GONZALEZ 0:1

27e minuut.
Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe passt de bal met de wreef. Arias met een sublieme pass. Leguizamón rent richting de bal. Leguizamón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno schiet op doel. Ramirez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wlades fc - JAVIER GONZALEZ 1:1

33e minuut.
Ramirez trapt de bal weg. Denis probeert de bal met de borst te controleren. Denis probeert naar een medespeler te passen. Alfonsino rent richting de bal. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - JAVIER GONZALEZ 1:2

37e minuut.
Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Dos Santos heeft problemen om de bal te vangen. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wlades fc 69%, JAVIER GONZALEZ 31%.
Wlades fc - JAVIER GONZALEZ 1:2

57e minuut.
Daar is Jazmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguizamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamón verovert de bal door een tackle van achteren. Leguizamón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wlades fc 50%, JAVIER GONZALEZ 50%.
Wlades fc - JAVIER GONZALEZ 1:2