Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moswell Wlades fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Leguizamón rent richting de bal. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Leguizamón is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Leguizamón onderschept slim de pass. Leguizamón schiet op doel. Migliorisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alborno rent richting de bal. Alborno passt de bal in één keer door. Abente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloret bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloret haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguizamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamón speelt de bal door. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Iturbe onderschept slim de pass. Iturbe probeert naar een medespeler te passen. Alborno heeft problemen om de bal te vangen. Alborno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moswell 39%, Wlades fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moswell - Wlades fc 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricardo met een snelle inworp. Arias rent richting de bal. Arias speelt de bal door. Erico verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Arias neemt de hoekschop. Klungelig pakt Scappini de bal. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno schiet op doel. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jolay trapt de bal weg. Enriquez kopt de bal weg. Iturbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sapena is nu in balbezit. Sapena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Iturbe passt de bal zonder na te denken. Leguizamón rent richting de bal. Enriquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enriquez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Iturbe geeft een hoge lob. Migliorisi probeert de bal met de borst te controleren. Alborno verovert de bal door een tackle van achteren. Alborno schiet op doel. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Leguizamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamón met een sublieme pass. Migliorisi kan de bal niet met de borst controleren. Alborno is nu in balbezit. Alborno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moswell 47%, Wlades fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moswell - Wlades fc 0:0