Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wlades fc Decanito
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gayoso is nu in balbezit. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayoso maakt een afschuwelijke overtreding. Scappini raakt geblesseerd tijdens het duel. Scappini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Decanito 1:0

10e minuut.
Scappini is nu in balbezit. Scappini geeft een lange en hoge pass. Bernal is nu in balbezit. Leguizamón onderschept slim de pass. Leguizamón schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Leguizamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayoso is nu in balbezit. Leguizamón verovert de bal door een tackle van achteren. Leguizamón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Decanito 2:0

28e minuut.
Gayoso geeft de bal voor. Jaegli rent richting de bal. Zalazar is nu in balbezit. Jaegli is nu in balbezit. Jaegli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zalazar is nu in balbezit. Zalazar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva geeft de bal voor. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Alborno passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. Leguizamón is nu in balbezit. Leguizamón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wlades fc 46%, Decanito 54%.
Wlades fc - Decanito 2:0

54e minuut.
Iturbe rent richting de bal. Iturbe passt de bal zonder na te denken. Marecos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Abente verovert de bal door een tackle van achteren. Abente geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villanueva de bal onder controle te krijgen. Villanueva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Esquivel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva speelt de bal door. Jaegli is nu in balbezit. Jaegli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wlades fc 50%, Decanito 50%.
Wlades fc - Decanito 2:0