Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cleans los jugadores x
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino onderschept slim de pass. Aquino geeft een hoge lob. Matto is nu in balbezit. Matto schiet op doel. Alderete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sosa zal de hoekschop nemen. Toyotoshi heeft problemen om de bal te vangen. Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cleans - los jugadores x 1:0

29e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vargas Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas Peña geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matto is nu in balbezit. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto haalt uit met een fantastische trap. Alderete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cleans 59%, los jugadores x 41%.
cleans - los jugadores x 1:0

59e minuut.
Pane met een sublieme pass. Matto is nu in balbezit. Paciello verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas Peña onderschept slim de pass. Vargas Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pane geeft een hoge lob. Seiferheld kopt de bal weg. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Carvallo is nu in balbezit. Carvallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cleans 53%, los jugadores x 47%.
cleans - los jugadores x 1:0