Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guaran Moswell
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Montoya probeert de bal aan de voet te houden. Frutos is nu in balbezit. Frutos probeert naar een medespeler te passen. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos is nu in balbezit. Frutos met een sublieme pass. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Villasanti met een snelle inworp. Campos Cervera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Enriquez probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bendlin. Bendlin krijgt een gele kaart. Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enriquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bedoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloret rent richting de bal. Lloret draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
guaran - Moswell 0:1

42e minuut.
Ocampo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos Cervera met de inworp. Sapena rent richting de bal. Sapena geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya geeft een hoge lob. Ortigoza met een sublieme pass. Díaz De Vivar rent richting de bal. Díaz De Vivar schiet op doel. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaran 57%, Moswell 43%.
guaran - Moswell 0:1

58e minuut.
Parodi probeert naar een medespeler te passen. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een hoge lob. Centurión probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Migliorisi is nu in balbezit. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliorisi verovert de bal door een tackle van achteren. Frutos onderschept slim de pass. Frutos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena met een sublieme pass. Lloret heeft problemen om de bal te vangen. Lloret draait met de bal, schiet en ... Bedoya probeert de bal aan de voet te houden. Centurión probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaran 44%, Moswell 56%.
guaran - Moswell 0:1