Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JAVIER GONZALEZ los jugadores x
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Acosta rent richting de bal. Carrizosa is nu in balbezit. Carrizosa passt de bal in één keer door. Alfonsino is nu in balbezit. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jazmin is nu in balbezit. Paciello is nu in balbezit. Paciello passt de bal in één keer door. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Carrizosa speelt de bal door. Toyotoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - los jugadores x 1:0

14e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis passt de bal met de wreef. Paciello rent richting de bal. Alfonsino onderschept slim de pass. Alfonsino schiet op doel. Alderete bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - los jugadores x 2:0

40e minuut.
Pane rent richting de bal. Alfonsino onderschept slim de pass. Alfonsino probeert naar een medespeler te passen. Denis rent richting de bal. Denis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carrizosa geeft een hoge lob. Chaparro is nu in balbezit. Maidana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maidana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAVIER GONZALEZ 43%, los jugadores x 57%.
JAVIER GONZALEZ - los jugadores x 2:0

57e minuut.
Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Agüero kan de bal niet met de borst controleren. Molinas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agüero. Molinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saguier met een snel genomen vrije trap. Alderete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Quiñonez kopt de bal weg. Jazmin rent richting de bal. Jazmin passt de bal in één keer door. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Molinas geeft een hoge lob. Toyotoshi heeft problemen om de bal te vangen. Alfonsino is nu in balbezit. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - los jugadores x 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAVIER GONZALEZ 22%, los jugadores x 78%.
JAVIER GONZALEZ - los jugadores x 3:0