Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los jugadores x JAVIER GONZALEZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Paciello verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta rent richting de bal. Saguier rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carrizosa is nu in balbezit. Saguier met een sublieme pass. Molinas rent richting de bal. Molinas geeft de bal voor. Alfonsino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saguier passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Acosta zijn tegenspeler op de grond. Acosta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Trociuk met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Alfonsino is nu in balbezit. Alfonsino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Trociuk is nu in balbezit. Chaparro onderschept slim de pass. Chaparro met een sublieme pass. Carvallo is nu in balbezit. Carvallo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Carrizosa passt de bal in één keer door. Molinas rent richting de bal. Molinas passt de bal in één keer door. Alfonsino is nu in balbezit. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jugadores x 66%, JAVIER GONZALEZ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los jugadores x - JAVIER GONZALEZ 0:0

47e minuut.
Denis passt de bal met de wreef. Zaracho geeft een hoge lob. Guerrero controleert de bal met de borst. Alfonsino rent richting de bal. Alfonsino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Carvallo is nu in balbezit. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo onderschept slim de pass. Carvallo schiet op doel. Ramirez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molinas kopt de bal weg. Quiñonez rent richting de bal. Carrizosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrizosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jugadores x 51%, JAVIER GONZALEZ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los jugadores x - JAVIER GONZALEZ 0:0