Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cleans JAVIER GONZALEZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aquino krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Saguier heeft problemen om de bal te vangen. Saguier speelt de bal door. Rioboo is nu in balbezit. Alfonsino verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Rioboo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jazmin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

25e minuut.
Trociuk geeft een lange en hoge pass. Zaracho probeert de bal aan de voet te houden. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto schiet op doel. Ramirez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cleans - JAVIER GONZALEZ 1:0

27e minuut.
Seiferheld passt de bal met de wreef. Daar is Denis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rioboo. Rioboo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leoz de bal onder controle te krijgen. Saguier rent richting de bal. Denis is nu in balbezit. Denis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Ibarra kopt de bal weg. Rioboo heeft problemen om de bal te vangen. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap. Battaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cleans 62%, JAVIER GONZALEZ 38%.
cleans - JAVIER GONZALEZ 1:0

71e minuut.
Aquino geeft een lange en hoge pass. Matto probeert de bal aan de voet te houden. Zaracho geeft een hoge lob. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cardozo kopt de bal weg. Ramirez is nu in balbezit. Ramirez geeft de bal voor. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cleans 59%, JAVIER GONZALEZ 41%.
cleans - JAVIER GONZALEZ 1:0