Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JAVIER GONZALEZ cleans
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ibarra geeft een hoge lob. Carrizosa kopt de bal weg. Saguier met een sublieme pass. Alfonsino rent richting de bal. Alfonsino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jazmin controleert de bal met de borst. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazmin maakt een afschuwelijke overtreding. Jazmin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Denis is nu in balbezit. Denis probeert naar een medespeler te passen. Leoz is nu in balbezit. Alfonsino onderschept slim de pass. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - cleans 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAVIER GONZALEZ 52%, cleans 48%.
JAVIER GONZALEZ - cleans 1:0

51e minuut.
Rioboo probeert naar een medespeler te passen. Aquino is nu in balbezit. Aquino passt de bal in één keer door. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - cleans 2:0

59e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. Daar is Denis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denis passt de bal met de wreef. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - cleans 3:0

67e minuut.
Saguier met een sublieme pass. Alfonsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña passt de bal zonder na te denken. Kostianovsky heeft problemen om de bal te vangen. Matto rent richting de bal. Matto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - cleans 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAVIER GONZALEZ 56%, cleans 44%.
JAVIER GONZALEZ - cleans 3:1