Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Sajonia Moswell
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Battaglia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campos Cervera met de inworp. Sapena is nu in balbezit. Sapena schiet op doel. Canteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seiferheld raakt geblesseerd tijdens het duel. Yegros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samudio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bedoya is nu in balbezit. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Cano bokst de bal weg.

32e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara geeft een lange en hoge pass. Migliorisi probeert de bal aan de voet te houden. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Sajonia - Moswell 1:0

38e minuut.
Campos Cervera verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Cervera geeft een lange en hoge pass. Díaz De Vivar rent richting de bal. Lloret is nu in balbezit. Lloret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Battaglia geeft de bal voor. Jara kopt de bal weg. Yegros heeft problemen om de bal te vangen. Sapena rent richting de bal. Sapena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Sajonia 57%, Moswell 43%.
Sportivo Sajonia - Moswell 1:0

46e minuut.
Galarza speelt de bal door. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt rent richting de bal. Lloret onderschept slim de pass. Lloret schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Sapena de bal onder controle te krijgen. Seiferheld rent richting de bal. Ortiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Seiferheld raakt geblesseerd tijdens het duel. Yegros met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bedoya passt de bal zonder na te denken. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros passt de bal zonder na te denken. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cano trapt de bal weg. Sapena kopt de bal weg. Doljack is nu in balbezit. Lloret verovert de bal door een tackle van achteren. Lloret haalt uit met een fantastische trap. Canteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Sajonia 43%, Moswell 57%.
Sportivo Sajonia - Moswell 1:0