Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cleans Wlades fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Arias de bal. Aquino kopt de bal weg. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matto is nu in balbezit. Matto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturbe rent richting de bal. Iturbe geeft een lange en hoge pass. Alborno heeft problemen om de bal te vangen. Alborno schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ramirez rent richting de bal. Araujo speelt de bal door. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Matto rent richting de bal. Matto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Iturbe passt de bal zonder na te denken. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra passt de bal met de wreef. Alborno rent richting de bal. Alborno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Iturbe rent richting de bal. Cardozo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cardozo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Iturbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araujo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibarra is nu in balbezit. Alborno verovert de bal door een tackle van achteren. Alborno haalt uit met een fantastische trap. Battaglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cleans 39%, Wlades fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cleans - Wlades fc 0:0

54e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iturbe de bal. Aquino is nu in balbezit. Aquino geeft een hoge lob. Jolay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ibarra probeert de bal aan de voet te houden. Ibarra geeft de bal voor. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto draait met de bal, schiet en ... Jolay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cleans - Wlades fc 1:0

78e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Abente rent richting de bal. Abente geeft een lange en hoge pass. Leoz rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob. Jolay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cleans 34%, Wlades fc 66%.
cleans - Wlades fc 1:0