Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Asuncion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Piatti rent richting de bal. Argüello is nu in balbezit. Argüello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti rent richting de bal. Santacruz speelt de bal door. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
幹 - FC Real Asuncion 0:1

26e minuut.
Bonet passt de bal zonder na te denken. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi passt de bal zonder na te denken. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonet probeert de bal aan de voet te houden. Fadlala rent richting de bal. Fadlala passt de bal zonder na te denken. Cabral is nu in balbezit. Cabral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wasmosy met de inworp. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello is nu in balbezit. Argüello haalt uit met een fantastische trap. Abente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 幹 51%, FC Real Asuncion 49%.
幹 - FC Real Asuncion 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 幹 48%, FC Real Asuncion 52%.
幹 - FC Real Asuncion 0:1