Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
criscou madrid SPORTIVO LUQUEÑO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Díaz De Bedoya speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Ocampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocampo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pettirossi met een sublieme pass. Carissimo rent richting de bal. Ocampo begaat een overtreding. Ocampo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

9e minuut.
Carissimo rent richting de bal. Dominguez Dibb onderschept slim de pass. Dominguez Dibb geeft de bal voor. Greco probeert de bal aan de voet te houden. Bernal geeft een lange en hoge pass. Ledesma bokst de bal weg.

33e minuut.
Galanti kopt de bal weg. Esquivel rent richting de bal. Maidana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel is nu in balbezit. Fatecha onderschept slim de pass. Maidana is nu in balbezit. Maidana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Díaz De Bedoya de bal onder controle te krijgen. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Pettirossi heeft problemen om de bal te vangen. Pettirossi passt de bal zonder na te denken. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
criscou madrid - SPORTIVO LUQUEÑO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: criscou madrid 44%, SPORTIVO LUQUEÑO 56%.
criscou madrid - SPORTIVO LUQUEÑO 0:1

46e minuut.
Pettirossi speelt de bal door. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cartes. Cartes krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Artaza met een sublieme pass. Pettirossi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamarra. Gamarra krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Maidana passt de bal zonder na te denken. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
criscou madrid - SPORTIVO LUQUEÑO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: criscou madrid 54%, SPORTIVO LUQUEÑO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
criscou madrid - SPORTIVO LUQUEÑO 1:1