Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jg,h.vhk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Esgaib de bal. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal in één keer door. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mereles is nu in balbezit. Mereles geeft een lange en hoge pass. Bonet rent richting de bal. Bogarín verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Argüello is nu in balbezit. Met opzet legt Paiva zijn tegenspeler op de grond. Paiva krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Argüello is nu in balbezit. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
幹 - jg,h.vhk 0:1

38e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Bogarín onderschept slim de pass. Bogarín probeert naar een medespeler te passen. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argüello. Argüello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 幹 57%, jg,h.vhk 43%.
幹 - jg,h.vhk 0:1

48e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal met de wreef. Bonet rent richting de bal. Arroyos onderschept slim de pass. Arroyos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cuenca met een sublieme pass. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Trociuk verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyos verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bonet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filártiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogarín rent richting de bal. Bogarín geeft een lange en hoge pass. Carron bokst de bal weg. Paal! Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
幹 - jg,h.vhk 0:2

63e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva onderschept slim de pass. Paiva met een sublieme pass. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Villalba rent richting de bal. Arroyos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalba. Villalba krijgt een gele kaart. Arroyos raakt geblesseerd tijdens het duel. Paiva komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
幹 - jg,h.vhk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 幹 65%, jg,h.vhk 35%.
幹 - jg,h.vhk 0:3