Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTIVO LUQUEÑO FC Real Asuncion
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wasmosy rent richting de bal. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Erico begaat een overtreding. Erico krijgt een gele kaart. Bernal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Artaza geeft een hoge lob. Brizuela is nu in balbezit. Doria is nu in balbezit. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Artaza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lázaro met de inworp. Fadlala is nu in balbezit. Fadlala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valinotti met een snelle inworp. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Doria rent richting de bal. Doria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ñamandu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galanti met de inworp. Brizuela rent richting de bal. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Santacruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ñamandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIVO LUQUEÑO - FC Real Asuncion 1:0

44e minuut.
Dumot met een sublieme pass. Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria is nu in balbezit. Doria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIVO LUQUEÑO - FC Real Asuncion 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIVO LUQUEÑO 45%, FC Real Asuncion 55%.
SPORTIVO LUQUEÑO - FC Real Asuncion 2:0

47e minuut.
Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld onderschept slim de pass. Doria onderschept slim de pass. Doria schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Wasmosy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro passt de bal zonder na te denken. Bernal rent richting de bal. Bernal schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Galanti kan de bal niet met de borst controleren. Galanti met een sublieme pass. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela rent richting de bal. Brizuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIVO LUQUEÑO 47%, FC Real Asuncion 53%.
SPORTIVO LUQUEÑO - FC Real Asuncion 2:0