Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parayuay Alabax FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Canteros geeft een lange en hoge pass. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico draait met de bal, schiet en ... Michelagnoli probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kuster geeft een hoge lob. Ardisonne kopt de bal weg. Canteros heeft problemen om de bal te vangen. Morel is nu in balbezit. Morel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 67%, Alabax FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parayuay - Alabax FC 0:0

51e minuut.
Michelagnoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bendlin is nu in balbezit. Bendlin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Soto trapt de bal weg van het doel. Palma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Bareiro onderschept slim de pass. Alvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bareiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bareiro kan niet meer verder spelen. Gallardo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bendlin rent richting de bal. Bendlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - Alabax FC 1:0

72e minuut.
Erico passt de bal met de wreef. Morel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferreira. Morel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alvarez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez passt de bal met de wreef. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kuster speelt de bal door. Ferreira is nu in balbezit. Campuzano begaat een overtreding. Campuzano krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Erico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 54%, Alabax FC 46%.
parayuay - Alabax FC 1:0