Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTIVO LUQUEÑO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Argüello is nu in balbezit. Klungelig pakt Piatti de bal. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIVO LUQUEÑO - 幹 0:1

15e minuut.
Bonet geeft een hoge lob. Inworp. Galanti met een snelle inworp. Pettirossi rent richting de bal. Pettirossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bernal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pettirossi rent richting de bal. Pettirossi passt de bal met de wreef. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTIVO LUQUEÑO - 幹 1:1

21e minuut.
Marecos bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión is nu in balbezit. Marecos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marecos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Marecos geeft een hoge lob. Carissimo is nu in balbezit. Fleytas maakt een afschuwelijke overtreding. Carissimo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carissimo kan niet meer verder spelen. Doria komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIVO LUQUEÑO 60%, 幹 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTIVO LUQUEÑO - 幹 1:1

47e minuut.
Galanti speelt de bal door. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria onderschept slim de pass. Doria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Galanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonet rent richting de bal. Galanti onderschept slim de pass. Galanti draait met de bal, schiet en ... Carron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTIVO LUQUEÑO - 幹 2:1

62e minuut.
Mussi rent richting de bal. Mussi geeft een lange en hoge pass. Campuzano probeert de bal aan de voet te houden. Centurión bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Argüello onderschept slim de pass. Argüello speelt de bal door. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Arévalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTIVO LUQUEÑO - 幹 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTIVO LUQUEÑO 50%, 幹 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTIVO LUQUEÑO - 幹 2:2