Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parayuay criscou madrid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal is nu in balbezit. Fatecha onderschept slim de pass. Maidana rent richting de bal. Maidana draait met de bal, schiet en ... Zelaya bokst de bal weg. Ardisonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardisonne geeft de bal voor. Paal!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greco met de inworp. Maidana rent richting de bal. Maidana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - criscou madrid 0:1

21e minuut.
Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardisonne is nu in balbezit. Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha draait met de bal, schiet en ... Zelaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - criscou madrid 0:2

42e minuut.
Bareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra speelt de bal door. Klungelig pakt Maidana de bal. Maidana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 50%, criscou madrid 50%.
parayuay - criscou madrid 0:2

54e minuut.
Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria speelt de bal door. Denis is nu in balbezit. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - criscou madrid 0:3

64e minuut.
Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma met een sublieme pass. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 62%, criscou madrid 38%.
parayuay - criscou madrid 0:3