Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEW ATLETIC F.C club giovanni
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


42e minuut.
Kishiro geeft een hoge lob. Inworp. León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estigarribia verovert de bal door een tackle van achteren. Estigarribia geeft de bal voor. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano draait met de bal, schiet en ... León bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEW ATLETIC F.C 68%, club giovanni 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NEW ATLETIC F.C - club giovanni 0:0

50e minuut.
Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaraz met een sublieme pass. Mussi is nu in balbezit. Heisecke is nu in balbezit. Heisecke schiet op doel. Alborno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Diarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diarte passt de bal in één keer door. Heisecke is nu in balbezit. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisecke onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NEW ATLETIC F.C - club giovanni 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Insfran de bal. Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal zonder na te denken. Daar is Alcaraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEW ATLETIC F.C - club giovanni 1:1

67e minuut.
León is nu in balbezit. Laterza verovert de bal door een tackle van achteren. Laterza geeft een hoge lob. Heisecke rent richting de bal. Heisecke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alcaraz heeft problemen om de bal te vangen. Alcaraz passt de bal in één keer door. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano schiet op doel. León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rieder kopt de bal weg. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Miranda geeft de bal voor. Heisecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Alcaraz passt de bal zonder na te denken. Kishiro is nu in balbezit. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEW ATLETIC F.C 53%, club giovanni 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NEW ATLETIC F.C - club giovanni 1:1