Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerro Porteño los mayoyos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Rotela probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Cristaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cristaldo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Amarilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarenga met de inworp. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cristaldo de bal. Cristaldo speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Porteño - los mayoyos 1:0

27e minuut.
Dominguez Dibb rent richting de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotela rent richting de bal. Dominguez Dibb verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez Dibb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerro Porteño - los mayoyos 1:1

41e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa met een sublieme pass. Dominguez Dibb is nu in balbezit. Dominguez Dibb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Porteño 61%, los mayoyos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerro Porteño - los mayoyos 1:1

55e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Ferrario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Napout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dominguez Dibb rent richting de bal. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez Dibb verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Zelaya met de inworp. Romero controleert de bal met de borst. Cristaldo rent richting de bal. Cristaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga geeft een lange en hoge pass. Ugarte rent richting de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Porteño 48%, los mayoyos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerro Porteño - los mayoyos 1:1