Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mayoyos Cerro Porteño
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Ferrario geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enriquez met de inworp. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ferrario geeft de bal voor. Rotela is nu in balbezit. Rotela geeft een hoge lob. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa rent richting de bal. Gorostiaga rent richting de bal. Sosa onderschept slim de pass. Sosa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rotela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotela geeft de bal voor. Ferrario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mayoyos 55%, Cerro Porteño 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los mayoyos - Cerro Porteño 0:0

51e minuut.
Ferrario raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campos Cervera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gorostiaga onderschept slim de pass. Gorostiaga met een sublieme pass. Palacios is nu in balbezit. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal in één keer door. Sosa met een sublieme pass. Dominguez Dibb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez Dibb haalt uit met een fantastische trap. Piris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Enriquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piris komt het veld opgelopen. Romero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pallarolas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mayoyos 63%, Cerro Porteño 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los mayoyos - Cerro Porteño 0:0