Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sau Paulo Miqueas FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ledesma passt de bal met de wreef. Morínigo is nu in balbezit. Morínigo passt de bal in één keer door. Matto is nu in balbezit. Matto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Enciso rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een lange en hoge pass. Ozuna is nu in balbezit. Ozuna schiet op doel. De bal raakt de paal. Migliorisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pistilli is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Masi rent richting de bal. Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jolay is nu in balbezit. Jolay geeft de bal voor. Hermann rent richting de bal. Ozuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Basualdo speelt de bal door. Cattebeke speelt de bal door. Mercado rent richting de bal. Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Morínigo verovert de bal door een tackle van achteren. Morínigo passt de bal met de wreef. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fariña is nu in balbezit. Morínigo verovert de bal door een tackle van achteren. Morínigo met een sublieme pass. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma draait met de bal, schiet en ... Insaurralde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sau Paulo 40%, Miqueas FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sau Paulo - Miqueas FC 0:0

59e minuut.
Cattebeke passt de bal in één keer door. Guanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanes met een sublieme pass. Ledesma rent richting de bal. Ledesma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Matto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanabria. Matto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Matto kan niet meer verder spelen. Cartes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sau Paulo 36%, Miqueas FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sau Paulo - Miqueas FC 0:0