Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OneLove F.C A.C. Juventus
HERCULES Tactiek 1-2-3
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten average
good Passen weak
solid Verdedigen average


9e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu geeft een hoge lob. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap. Almillategui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 1:0

15e minuut.
Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman geeft de bal voor. Micu kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... Almillategui bokst de bal weg. Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Almillategui probeert naar een medespeler te passen. Golubović heeft problemen om de bal te vangen. Buchalski begaat een overtreding. Buchalski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Golubović geeft een hoge lob. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jubîrcu neemt de hoekschop. Dan springt en kopt de bal. Almillategui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pochettino met een sublieme pass. Micu rent richting de bal. Micu probeert naar een medespeler te passen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... Almillategui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OneLove F.C 26%, A.C. Juventus 74%.
OneLove F.C - A.C. Juventus 2:0

55e minuut.
Bokov onderschept slim de pass. Bokov geeft een hoge lob. Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 3:0

58e minuut.
Bokov rent richting de bal. Cantilli rent richting de bal. Bokov met een sublieme pass. Micu rent richting de bal. Micu haalt uit met een fantastische trap. Almillategui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Micu met een sublieme pass. Bokov met een sublieme pass. Cantilli is nu in balbezit. Cantilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 4:0

66e minuut.
Jürgents neemt vlug de vrije trap. Micu kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... Almillategui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 5:0

67e minuut.
Buchalski passt de bal zonder na te denken. Micu is nu in balbezit. Micu probeert naar een medespeler te passen. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 6:0

72e minuut.
Micu met een sublieme pass. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantilli is nu in balbezit. Cantilli haalt uit met een fantastische trap. Almillategui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dan heeft problemen om de bal te vangen. Micu is nu in balbezit. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... Almillategui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - A.C. Juventus 7:0

80e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Solís probeert naar een medespeler te passen. Bokov probeert naar een medespeler te passen. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... Almillategui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Golubović onderschept slim de pass. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović maakt een afschuwelijke overtreding. Buchalski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buchalski kan niet meer verder spelen. Parker komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Golubović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solís. Golubović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golubović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pochettino onderschept slim de pass. Inworp. Jubîrcu met de inworp. Micu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jubîrcu rent richting de bal. Jubîrcu met een sublieme pass. Bokov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dan de bal. Dan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OneLove F.C 27%, A.C. Juventus 73%.
OneLove F.C - A.C. Juventus 7:0