Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KR brahim
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Kim onderschept slim de pass. Park-Kim probeert naar een medespeler te passen. Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Chyu-Kun geeft de bal voor. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko met een sublieme pass. Hyun rent richting de bal. Hyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kun-Joon is nu in balbezit. Joon-Yong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hwan-Sun. Hwan-Sun krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Joon-Yong onderschept slim de pass. Hwan-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sun passt de bal met de wreef. Hyun is nu in balbezit. Hyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Shuzuko heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyuong passt de bal met de wreef. Hyun is nu in balbezit. Hyun draait met de bal, schiet en ... Chan-Sun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR 52%, brahim 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR - brahim 0:0

60e minuut.
Klungelig pakt Kwon-Doo de bal. Kwon-Doo geeft de bal voor. Inworp. Yang-Hyun met de inworp. Shuzuko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Bum-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Yong is nu in balbezit. Joon-Yong geeft de bal voor. Hyun rent richting de bal. Hyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bum-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Bum-Kun met een sublieme pass. Han-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Han-Li raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chyu-Kin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Won-Song niet meer kan verder spelen. Ling-Kim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR 57%, brahim 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR - brahim 0:0
KR