Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim SKFT Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Doeltrap. Dae-Kim met een harde bal richting middenveld. Sun-Song kopt de bal weg. Joon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Song schiet op doel. Dae-Kim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lo-Ying geeft de bal voor. Yang-Do is nu in balbezit. Keto is nu in balbezit. Yang-Do onderschept slim de pass. Yang-Do schiet op doel. Dae-Kim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sun-Song speelt de bal door. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko passt de bal in één keer door. Hyun rent richting de bal. Hyun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Shuzuko speelt de bal door. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Tae rent richting de bal. Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim - SKFT Kwoo-Kwoo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim 51%, SKFT Kwoo-Kwoo 49%.
brahim - SKFT Kwoo-Kwoo 1:0

48e minuut.
Jee-Tae geeft de bal voor. Inworp. Yang-Hyun met een snelle inworp. Shuzuko is nu in balbezit. Shuzuko geeft een hoge lob. Joon-Mong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Hyun de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim - SKFT Kwoo-Kwoo 2:0

55e minuut.
Daar is Park-Hyuon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Song rent richting de bal. Joon-Song passt de bal in één keer door. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim - SKFT Kwoo-Kwoo 2:1

56e minuut.
Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun rent richting de bal. Met opzet legt Yang-Do zijn tegenspeler op de grond. Yang-Do krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Joon-Song rent richting de bal. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Song rent richting de bal. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyu-Kyung met de inworp. Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Song onderschept slim de pass. Joon-Song geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Park-Hyuon rent richting de bal. Park-Hyuon geeft een lange en hoge pass. Hyun is nu in balbezit. Hyun draait met de bal, schiet en ... Joon-Mong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim - SKFT Kwoo-Kwoo 3:1

78e minuut.
Kyung-Ho rent richting de bal. Joon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Song speelt de bal door. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap. Dae-Kim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dae-Kim niet meer kan verder spelen. Won-Song komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim 57%, SKFT Kwoo-Kwoo 43%.
brahim - SKFT Kwoo-Kwoo 3:1