Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeonbuk AC 1.Jojo Mingik
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Soo-Won rent richting de bal. Ling-Kun onderschept slim de pass. Ling-Kun met een sublieme pass. Lo-Wong is nu in balbezit. Lo-Wong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyun speelt de bal door. Hiu-Li rent richting de bal. Lo-Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Wong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk AC - 1.Jojo Mingik 0:1

30e minuut.
Soo-Won rent richting de bal. Lo-Hyun is nu in balbezit. Lee-Sun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Sun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk AC 62%, 1.Jojo Mingik 38%.
Jeonbuk AC - 1.Jojo Mingik 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyuong-Lee met een snelle inworp. Kyu-Lin met een sublieme pass. Sung-Sung rent richting de bal. Sung-Sung haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee-San met een harde bal richting middenveld. Park-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Kyuong-Lee rent richting de bal. Kyuong-Lee geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Han-Hyung geeft de bal voor. Yang-Han geeft een lange en hoge pass. Park-Oke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Sung verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Sung draait met de bal, schiet en ... Lee-San kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kyuong-Lee speelt de bal door. Sung-Sung is nu in balbezit. Met opzet legt Han-Hyung zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Han-Hyung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Han-Hyung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sung-Sung raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheng-Sun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kwoon-Choi rent richting de bal. Kwoon-Choi geeft de bal voor. Lo-Hyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyu-Lin rent richting de bal. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jeonbuk AC - 1.Jojo Mingik 1:1

77e minuut.
Yong-Do geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Kun met een snelle inworp. Lee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Yong-Do kopt de bal weg. Ling-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Won schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Soo-Won naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ling-Kun moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ling-Kun kan niet meer verder spelen. Hotyou komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lo-Hyun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hiu-Song met een snelle inworp. Hotyou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotyou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk AC 55%, 1.Jojo Mingik 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeonbuk AC - 1.Jojo Mingik 1:1