Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD-Comunicaciones River Junior II
Proban3 Tactiek killimakeup
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 40
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Santar bereikt de bal nog maar net als eerste. Santar passt de bal met de wreef. Cidon met een sublieme pass. Bagin rent richting de bal. Bagin haalt uit met een fantastische trap. Paszkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Cidon heeft problemen om de bal te vangen. Clayden is nu in balbezit. Clayden geeft de bal voor. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap. Denk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sykta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Redondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bagin heeft problemen om de bal te vangen. Bagin draait met de bal, schiet en ... Paszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Santar speelt de bal door. Túñez heeft problemen om de bal te vangen. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Redondo passt de bal zonder na te denken. Jiménez is nu in balbezit. Gutović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiménez raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiménez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD-Comunicaciones - River Junior II 1:0

28e minuut.
Clayden probeert naar een medespeler te passen. Järvsoo rent richting de bal. Vukčević begaat een overtreding. Vukčević krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Järvsoo raakt geblesseerd tijdens het duel. Clayden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jussilainen is nu in balbezit. Järvsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSD-Comunicaciones - River Junior II 1:1

40e minuut.
Cidon geeft een hoge lob. Pedemonte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Túñez de bal onder controle te krijgen. Cidon is nu in balbezit. Cidon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Santar geeft een hoge lob. Jiménez kan de bal niet met de borst controleren. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Túñez verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon onderschept slim de pass. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD-Comunicaciones 31%, River Junior II 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSD-Comunicaciones - River Junior II 1:1

54e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal met de wreef. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. Paszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD-Comunicaciones - River Junior II 2:1

60e minuut.
Cidon geeft een lange en hoge pass. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević passt de bal in één keer door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Vukčević de bal. Vukčević met een sublieme pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Paszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD-Comunicaciones - River Junior II 3:1

89e minuut.
Cidon is nu in balbezit. Cidon passt de bal met de wreef. Vukčević geeft de bal voor. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD-Comunicaciones - River Junior II 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD-Comunicaciones 16%, River Junior II 84%.
CSD-Comunicaciones - River Junior II 4:1